Voerendaal Plus Deal

Hoe werkt het?
• Bij elke euro aan boodschappen* koop je voor 2 cent een PLUSpunt bij de Plus.
• Met 200 PLUSpunten is je spaarkaart vol (kosten 4 euro)
• Lever je volle spaarkaart bij de Plus in en je ontvangt 6 euro contant van de Plus
• Zo heb je supersnel 2 euro verdiend!
Je kunt je volle spaarkaart bij elke PLUS Supermarkt inleveren. De spaarkaart kan alleen worden ingeleverd als deze voorzien is van je naam en adres**.

*M.u.v. wettelijk niet toegestane artikelen zoals tabak, slijterij, statiegeld en koopzegels.
**De gegevens die je invult gebruiken we alleen voor controle en worden niet openbaar gemaakt. Na de controle vernietigen we de spaarkaarten meteen.

Tot zover niets nieuws. Nieuw is dat een volle kaart ook bij PLUS De Bruijn Voerendaal ingewisseld kan worden voor een voucher ter waarde van 8 euro. De voucher kan vervolgens bij deelnemende bedrijven aan deze actie gebruikt worden voor korting op bestelde producten.

Bij Yuui’s F1 scale models gelden de volgende mogelijkheden:
- Bij bestelling van een Max Verstappen 1:43 schaalmodel: maximaal 2 vouchers te gebruiken
- Bij bestelling van een Max Verstappen 1:18 schaalmodel: maximaal 4 vouchers te gebruiken
- Bij bestelling van andere artikelen, geldt dat er 1 voucher per €25 artikelwaarde (na eventuele korting en incl. BTW) te gebruiken is.
Yuui’s F1 scale models is gerechtigd om de bovenstaande mogelijkheden zonder aankondiging aan te passen. Zo’n aanpassing heeft geen effect op een al geplaatste bestelling.

Een artikel in onze webshop kan direct leverbaar zijn of nog niet leverbaar zijn (door de fabrikant “aangekondigd”). Ook in het laatste geval kunt u gewoon de bestelling plaatsen via de webshop. U geeft aan dat u de bestelling wenst op te halen en contant te betalen. Wanneer het artikel beschikbaar is, krijgt u van ons een e-mail met een verzoek het artikel op te halen. U krijgt de factuur met het originele bedrag, levert de vouchers in en u betaalt het resterend bedrag contant bij.
De overige bedrijven van de Voerendaal PLUS Deal:

Voerendaal PLUS DEAL deelnemers

Let op: Plus de Bruijn neemt de voucher zelf niet in. Tevens is de voucher niet inwisselbaar voor geld.