Riverty - hoe werkt het

 

Wat houdt Riverty / achteraf betalen in?

Hieronder leest wat de achterafbetaalmethode van Riverty inhoudt.

Met Riverty kunt u uw bestelling achteraf betalen. U betaalt dus nog niet tijdens de bestelling maar nadat u de bestelling ontvangen heeft. Omdat een bestelling via Riverty binnen een korte termijn na de bestelling afgerond moet zijn, zijn pre-orders (vooruitbestellingen) niet toegestaan met de betaalmethode Riverty.

Tijdens het bestelproces voert Riverty een check uit op uw persoonsgegevens. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Wanneer dit is goedgekeurd gaan wij uw bestelling direct verwerken en verzenden. U krijgt nadat de bestelling geleverd is van Riverty een e-mail met betaalinstructies (digitale acceptgiro) met een betaaltermijn van 14 dagen. Bij betaalmethode Riverty betaalt u het bedrag van de bestelling aan Riverty. Riverty betaalt vervolgens uit aan Yuui's F1 scale models. Bij een probleem met een Riverty betaling moet u zich dan ook wenden tot Riverty.

Aan het gebruik van Riverty zijn kosten verbonden. Deze kosten excl. BTW zullen ongeveer €0,35 per transactie + 2,49% over het totaalbedrag zijn. Het vaste bedrag van €0,35 wordt betaald door Yuui's F1 scale models net zoals we dat bijvoorbeeld voor Ideal en Paypal doen. Het percentuele bedrag wordt doorberekend aan de klant. Deze kosten ziet u bij de checkout als transactiekosten. Voor een modelauto van €70 incl. BTW en verzendkosten betaalt u dus extra: (0,0249*70) *1,21 BTW = €2,11.

Hoe zit het met het retourneren van een via Riverty betaalde bestelling?
Stuurt u de hele bestelling retour via een pakketdienst? Dan zorgen wij dat uw digitale acceptgiro (factuur) komt te vervallen. Stuurt u een deel van uw bestelling terug? Dan krijgt u binnen enkele dagen een aangepaste acceptgiro van Riverty.

 

 

Wat als ik niet binnen de termijn van 14 dagen betaal?

Hieronder staat het facturatietraject van Riverty. Hierover willen we open en transparant zijn.

 

 

Als u niet zeker weet of Riverty iets voor u is, kunt u gebruikmaken van onderstaand schema.